Koop nu je ticket voor het Debat van De Ensors!

De Ensors zochten al langer naar een moment van verdieping. Het filmfestival biedt ons daartoe de gelegenheid tijdens haar openingsweekend, met name met het Debat van De Ensors op zondag 6 maart om 11u, in De Grote Post te Oostende.

Uitgangspunt van het debat vormen de Ensor-nominaties, die op 3 januari bekend gemaakt werden. Daarop stellen we ons de vraag ‘Als dit de nominaties zijn, wat vertelt ons dat over ons Vlaamse audiovisuele landschap?’. Is de shortlist verrassend? Hoe zijn we uit de coronacrisis gekomen? Wat zijn de resultaten van het Vlaamse beleid en welke volgende stappen dringen zich op? Wat is ons (internationaal) potentieel?

Het panel bestaat uit Vlaams Minister van Media Benjamin Dalle, directeur-intendant van het VAF Koen Van Bockstal, producent Kato Maes (Panenka), regisseur Frank Van Passel (Manneke PisTerug naar Oosterdonk) en journaliste Valerie Droeven (De Standaard). Zij pakken elk uit met één duidelijke stelling, die ze met facts & figures kracht bijzetten. Lieven Van Gils (VRT) modereert het gesprek.

Tickets

Voor een ticket betaal je €6. In deze prijs zit een gratis drankje.